Політика конфіденційності

Останнє оновлення: 25 жовтня 2018 р.

Ця політика конфіденційності діє для всього сайту uflora.com.ua далі по тексту – сайт.

У деяких випадках Компанія може публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних розділів Сайту.
Якщо у вас є які-небудь питання щодо політики конфіденційності – info@uflora.com.ua

Яку інформацію ми збираємо і як її використовуємо

Нам можуть знадобитися дані наступних типів:

  • Під час реєстрації аккаунта на сайті uflora.com.ua ми просимо вас повідомити свою адресу електронної пошти та вибрати пароль, що зберігається в базі даних в зашифрованому вигляді – ми не маємо доступу до вашого паролю. Додаткову інформацію про свій акаунт ви можете отримати і редагувати в особистому кабінеті. Ви можете видалити свій аккаунт з сайту, зв’язавшись з нами.
  • При оформленні замовлення на Сайті користувач вказує прізвище, ім’я, адреса електронної пошти, контактний телефон, адресу доставки товару і погоджується на використання зазначеної інформації, її обробку та зберігання Компанією ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua), а так само постачальниками і компаніями, які здійснюють доставку замовлення. Ми використовуємо цю інформацію для виконання своїх зобов’язань перед вами.
  • Не вважається порушенням зобов’язань розголошення зазначеної інформації про користувача відповідно до обґрунтованих вимог закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених договорів і прийнятих Сайтом відповідно до них зобов’язань з продажу і доставки Користувачеві товару, а також в рекламних цілях. Згода Користувача виражається в зазначенні ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем на сайті в загальнодоступній формі.
  • Файли cookie – коли ви заходите на наш Сайт, ми відправляємо один або декілька файлів cookie на ваш комп’ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість наданих послуг: зберігати налаштування користувача, для відслідковування тенденцій, наприклад, найпопулярніші сторінки. Компанія ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua), як власник Сайту, також використовує файли cookie в цілях реклами, а також здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб управляти оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету.
  • Інформація про відвідування – при доступі до нашого Сайту через браузер, програми або за допомогою будь-якого іншого програмного забезпечення наші сервери автоматично записують і передають в цілях виконання укладених договорів певну інформацію. Журнали сервера можуть містити таку інформацію: IP-адресу, тип і мову браузера, дата і час запиту, а також один або кілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або аккаунт.
  • Користувальницькі повідомлення – коли ви відправляєте нам повідомлення (по електронній пошті або іншим способом), ми можемо зберігати ці повідомлення для обробки запитів, відповіді на питання і подальшого вдосконалення нашої Служби клієнтської підтримки. При відправленні або отриманні SMS ми можемо збирати і зберігати таку інформацію: номер телефону, назва оператора зв’язку, зміст повідомлення, дату і час передачі. Для зв’язку з вами з питань нашої роботи може використовуватися ваша адреса електронної пошти та номер контактного телефону.
  • Програмне забезпечення, розроблене третіми особами, яке може використовуватися на сайті, збирає та обробляє інформацію відповідно до власної політики конфіденційності.
  • Інші сайти – дана політика конфіденційності відноситься тільки до Сайту uflora.com.ua Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого Сайту або на які ведуть посилання з нашого Сайту. Ці сайти можуть поміщати на ваш комп’ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Розсилки та інформаційні повідомлення:

  • При реєстрації на Сайті, ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про майбутні акції, розіграші та інші заходи сайту.
  • Ви можете відписатися від розсилки в будь-який момент, перейшовши за відповідним посиланням в листі або написавши в службу підтримки.
  • Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та/або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, зазначені вами при реєстрації або в своєму особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть надаватися у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладатися в замовлення клієнтів і доставлятися на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок.

Крім цього, інформація, що збирається нами, може бути використана в наступних цілях:

  • Постачання, підтримка, забезпечення захисту та удосконалення нашого сайту;
  • Розробка нових служб;
  • Захист прав, власності Компанії ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua і наших користувачів.

Перед використанням інформації в інших цілях, ніж було заявлено при її зборі, ми попросимо у вас дозволу на таке використання. Компанія ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua) обробляє особисту інформацію на своїх серверах в різних країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни.

Можливості вибору

У людей різні погляди на конфіденційність. Кожен користувач усвідомлено приймає рішення про надання права Компанії ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua) на повне використання своїх персональних даних згідно Закону України «Про захист персональних даних».

Кожен користувач може:

  • Переглядати і управляти особистою інформацією, що зберігається в його акаунті за допомогою Особистого кабінету.
  • Заборонити в браузері прийом всіх файлів cookie або налаштувати оповіщення про ці дані. Просимо врахувати, що без файлів cookie деякі служби Компанії ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua) можуть працювати не цілком коректно.

Надання доступу до інформації.

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, не пов’язаним з діяльністю Компанії ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua), крім випадків, коли:

  • Користувач надав право Компанії ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua) на повне використання своїх персональних даних. Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, не пов’язаним з ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua), з метою виконання укладених договорів і прийнятих Сайтом відповідно до них зобов’язань з продажу та доставки.
  • Для обробки третіми сторонами. Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім і афілійованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям і особам, відповідно до наших інструкцій, політикою конфіденційності та іншими вимогами безпеки.
  • На вимогу законодавства. Компанія ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua) дотримується вимог Закону України «Про захист персональних даних» і надає доступ до зазначеної користувачами інформації на Сайті, зберігає, використовує, розголошує вказану інформацію лише у випадках, передбачених законодавством. Зокрема: на запити державних органів, у рамках судового процесу або розслідування, з метою запобігання шахрайства, порушення закону, а також з метою безпеки і захисту прав Компанії ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua). Якщо Компанія ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua) прийме рішення про реорганізацію або купівлі-продажу частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо захист всіх персональних даних в рамках положення про конфіденційність, зазначених користувачами на Сайті.

Компанія не несе відповідальності за достовірність зазначених користувачем даних на сайті та їх відповідність документам про ідентифікацію особи.

Захист інформації

Ми приймаємо всі необхідні заходи для того, щоб убезпечити Компанію ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття або знищення збережених даних.

До цих заходів належать, зокрема:

  • використання SSL-шифрування в роботі наших служб;
  • постійна перевірка і вдосконалення процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів безпеки, включаючи заходи щодо забезпечення фізичної безпеки;
  • надання доступу до особистої інформації тільки тим співробітникам, підрядникам і агентам Компанії ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua), яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, які виконуються від імені Компанії ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua). Невиконання цими особами договірних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності ведуть до санкцій, включаючи звільнення і кримінальне переслідування.

Доступ до особистої інформації та її оновлення

  • У вас завжди є доступ до своїх персональних даних на Сайті Компанії ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua). Якщо вони вказані невірно, ми завжди можемо їх видалити, якщо тільки їх зберігання не вимагається законом або не обумовлено законними діловими цілями. У деяких випадках, отримавши прохання змінити персональні дані, ми можемо попросити користувача підтвердити свою особу та інформацію, яку він хоче отримати, змінити або видалити.
  • Ми можемо відхиляти багаторазово повторювані заявки, а також запити, що вимагають великих технічних робіт (наприклад, створити нову систему або значно змінити існуючу), піддають ризику конфіденційність інших користувачів, а також містять непотрібні пропозиції (наприклад, обробити інформацію на резервних копіях).
  • У всіх випадках, коли ми надаємо доступ до інформації та можливість внести в неї виправлення, ми робимо це безкоштовно, якщо тільки це не вимагає від нас незрівнянно більших зусиль.
  • У зв’язку з особливостями роботи ряду служб, після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання до тих пір, поки не буде остаточно видалено.

Дотримання вимог

  • Компанія ТОВ ЮФЛОРА (керуюча компанія сайту uflora.com.ua) дотримується прийнятих в Україні принципів конфіденційності щодо попередження, вибору, передачі, безпеки, цілісності даних і доступу до них.
  • Ми регулярно перевіряємо дотримання даної політики конфіденційності.
  • Отримавши офіційну скаргу в письмовій формі, ми вважаємо своїм обов’язком звернутися з подала скаргу користувачем з приводу його претензій і вирішити питання або вирішити проблему в найкоротші терміни.
    Зміна цієї політики конфіденційності. Час від часу наша політика конфіденційності може змінюватися. Однак ми не маємо наміру і не обмежуватимемо права користувачів без їх явно вираженої згоди. Всі оновлення політики конфіденційності відображаються на цій сторінці. Якщо ж зміни будуть значними, ми повідомимо вас по електронній пошті.